Parket schuren en oliën
Laat vakkundig uw parket schuren en oliën door ervaren parketteurs
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Parket schuren en oliën voor een natuurlijke uitstraling van uw parketvloer

Leuk dat u meer informatie wilt omtrent het parket schuren en oliën. MP Schuurtechniek is gespecialiseerd in het stofvrij schuren van alle soorten parketvloeren. Na het schuren van uw vloer, kunnen wij de vloer direct voor u afwerken. Dit betekent dat uw vloer er weer geweldig uit ziet, direct na ons bezoek. U kunt uw vloer laten schuren en oliën door onze specialisten, maar schuren en lakken, schuren en behandelen met hardwax en het kleuren van uw parket is ook mogelijk.

Waarom uw parket schuren en oliën?

Door uw parket te laten schuren en vervolgens met olie te behandelen, verdwijnen alle beschadigingen in de vloer. Denk hierbij aan krasjes, maar ook aan deukjes en zelfs beschadigingen die wat dieper in de vloer zitten. Laat u uw vloer vervolgens oliën, dan ziet de parketvloer er weer als nieuw uit. De beschadigingen in de vloer zijn niet alleen verdwenen, maar uw vloer heeft ook weer de oorspronkelijke kleur en glans terug.

Goed om te weten: na het oliën van uw vloer, mag u 24 uur niet op de vloer. De olie moet namelijk 24 uur drogen, om zo goed in het hout te kunnen trekken. Direct na het bezoek van MP Schuurtechniek® ziet uw vloer er niet alleen geweldig uit, maar kan deze ook weer jaren mee. Het mooie van parket schuren en oliën is dat de vloer hierna weer een prachtig nieuwe en natuurlijke uitstraling heeft.

Parket schuren en lakken

U kunt er ook voor kiezen om uw vloer te laten schuren en lakken. In dit geval wordt de vloer niet met olie behandeld na het schuren, maar met speciale transparante lak voor parketvloeren. De lak moet even indrogen, maar dit is zeker de moeite waard. Na het lakken ziet uw vloer er namelijk weer als nieuw uit. Net zoals bij het parket schuren en oliën het geval is, zijn alle beschadigingen verdwenen. Ook heeft de vloer de oorspronkelijke kleur en glans weer terug.

Parket schuren en hardwax

Een hardwax vloer heeft een speciale bovenlaag, die als soort beschermlaag dient. Een vloer welke in de Hardwax olie is gezet gaat lang mee, maar slijt na enkele jaren toch langzaam af. Is dit het geval bij uw vloer, dan kan de bovenlaag uw vloer minder goed beschermen. Hierdoor kan de vloer beschadigen.

U kunt dit proces stoppen door te kiezen voor de behandeling: parket schuren en hardwax bovenlaag op uw vloer laten aanbrengen. Eerst laat u de vloer schuren door MP Schuurtechniek®. Als uw vloer volledig opgeschuurd is, wordt er een nieuwe bovenlaag van hardwax aangebracht. Deze dikke beschermlaag beschermt uw vloer weer als vanouds en zorgt er bovendien voor dat uw vloer er weer geweldig uit ziet.

Parket kleuren

Bent u niet meer tevreden over de kleur van uw parketvloer? Dan kan MP Schuurtechniek® u ook helpen. Onze vloerexperts komen op de korte termijn naar u toe om uw vloer eens goed te bekijken. Als we weten welke kleur u uw vloer wil geven, gaan we aan de slag. Eerst schuren we uw vloer helemaal op, om het parket vervolgens met een speciale lak te bewerken. Deze lak kan donker zijn, maar ook extra licht. Dit betekent dat u uw vloer donkerder kunt maken, maar ook juist een lichtere kleur kunt geven.

Alles is mogelijk bij ons. En omdat wij goed naar uw eisen en wensen luisteren voor we starten met het bewerken van uw vloer, voldoet uw vloer na specialistisch parket onderhoud helemaal aan uw verwachtingen.

Meer weten? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over parket schuren en oliën? Of over een parket renovatie in zijn algemeen? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op. Ook andere vragen kunnen wij uiteraard voor u beantwoorden. Bent u dus woonachtig in Den Haag of elders in provincie Zuid Holland? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Parket schuren en oliën

VAKKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

 

BEOORDEELD MET EEN 10

SCHERPE OFFERTE OP MAAT

 

BETALING NA DE OPLEVERING

 

30 JAAR ERVARING ALS PARKETTEUR

GARANTIE OP GELEVERD WERK

U kunt ons ook altijd even bellen op het moment wanneer u dat uitkomt op: +31 (0) 85 – 303 9808

 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst bij u langs op locatie voor een gratis vloerinspectie. U ontvangt dan van ons een advies op maat en maken een offerte voor u.

Parket schuren en oliën is een afwerking welke vaak erg geschikt is voor uw parket. Echter zijn er ook andere soorten afwerking mogelijk. Ontdek deze ook!

Wij werken met enkel hoogwaardige merken olie, lak en hard-wax! Deze zijn te verkrijgen in ruim 50 soorten en kleuren!

BEL VOOR ADVIES