Parket schuren Zoetermeer

Parket Schuren Zoetermeer, de ervaren parket renovatie specialist. Woont u in de wijde regio rondom Den Haag, bijvoorbeeld in Zoetermeer, en wilt u gaan voor een mooie parket renovatie? Dan zit u bij het team van Parket Schuren Zoetermeer dus helemaal goed! We hebben een jarenlange ervaring met het parket schuren en afwerken in talloze woningen in de omgeving en kunnen niet wachten om ook bij u aan de slag te gaan. Wat wij precies doen? Dat is dus heel simpel: wij zorgen ervoor dat beschadigde en verkleurde vloeren van parket weer netjes worden opgeschuurd en vervolgens worden voorzien van een sterke en toekomstbestendige beschermlaag van parketlak, parketolie of hardwax. Is ook uw vloer aan een dergelijke parket opknapbeurt toe? Bedenk dan alvast hoe u wilt dat uw parket er uit komt te zien. Afhankelijk van uw wensen kunt u dus een keuze maken voor de meeste perfecte variant van afwerking.

Parket schuren en lakken

Iedere parket renovatie begint natuurlijk met het daadwerkelijke schuren. Dat gebeurt in een aantal sessies waarin van grof tot fijn geschuurd wordt. Daarna kan de vloer worden afgewerkt. Misschien wilt u na het parket schuren Zoetermeer wel een heel matte vloer bereiken of wellicht heeft u juist het liefst een zeer glanzende parketvloer. De optie parket schuren en lakken maakt het allemaal mogelijk, want de parketlak is verkrijgbaar in meerdere soorten finish. Zo zijn er uiterst glanzende lakken en ook ultra matte lakken. De parketlak wordt dus in meerdere laagjes door onze parketteurs aangebracht. Waar nodig wordt de vloer tussentijds nog enkele keren licht gepolijst. Op deze wijze wordt een zo perfect mogelijk resultaat gecreëerd waarmee u zeker heel gelukkig zult zijn.

Parket schuren Zoetermeer
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en oliën

Ook heel mooi in vrijwel ieder type woning is een matte en natuurlijk ogende parketvloer. Dit resultaat kan worden verkregen door te opteren voor parket schuren en oliën. Het is een mooie afwerking voor onder meer eikenhouten vloeren. De parketolie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. We zijn er zeker van dat ook uw favoriet in ons ruime assortiment zit. Een afwerkende en beschermende behandeling met vloerolie zorgt tevens voor een verbeterde vochtbestendigheid van de vloer. Parket schuren en oliën is ook de ideale keuze wanneer uw parketvloer voorzien is van vloerverwarming. Parketolie gaat uitstekend samen met dit type verwarming en kan goed overweg met de wisselende temperaturen van het parket.

Wij kiezen altijd voor stofvrij schuren

Bij Parket Schuren Zoetermeer zijn we erg te spreken over het stofvrij schuren van parket. Deze methode zorgt ervoor dat het stof dat bij het schuren vrijkomt direct door speciale afzuigunits worden opgenomen. Door deze manier van schuren is het veel aangenamer werken voor onze parketteurs en ook u als klant profiteert er bijzonder van. Stofvrij schuren is namelijk veel schoner dan traditionele methodes van parket schuren en gaat allergische reacties op onder meer stof en huisstofmijt tegen. Daarnaast hoeft u de ruimte waarin er geschuurd is niet grondig stof te zuigen of schoon te boenen, omdat er simpelweg nauwelijks vuiligheid achterblijft na het schuren.

Uw parket renovatie in Zoetermeer laten uitvoeren door het team van MP Schuurtechniek®

Een perfecte parket renovatie valt of staat met het hebben van het juiste team. Om deze reden werken wij dan ook uitsluitend met goed opgeleide parketteurs die de juiste technieken onder de knie hebben om het parket te schuren en af te werken. Onze ruime ervaring met parketvloer schuren in alle soorten en maten zorgt ervoor dat wij ook voor u de ideale parket partner zijn. Uiteraard komen we graag van tevoren bij u langs om te bespreken en te bekijken wat er nodig is om uw parketvloer weer als nieuw te maken. Parket schuren Zoetermeer is de specialist voor alle soorten parket renovatie! En wij zijn u graag van dienst.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES