MP Schuurtechniek® zorgt uiteraard voor stofvrij schuren

Stofvrij schuren volgens de norm “stofvrij schuren”. Wilt u wel u parket prachtig laten schuren, maar heeft u geen zin om naderhand gelijk te moeten schoonmaken? Ook dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Wij werken namelijk altijd volgens de prachtige methode stofvrij schuren. Dit houdt in dat uw parketvloer net zo mooi als anders geschuurd wordt, maar dan met een aantal bijkomende voordelen.

De voordelen van stofvrij schuren 

Door te kiezen voor stofvrij schuren treden er meerdere voordelen op. Ten eerste is er het efficiënter schuren. Doordat middels deze methode geen stof door de ruimtes meer zweeft kunnen de parketteurs beter zien welk deel van de vloer al geschuurd is en wat er nog gedaan moet worden. De klus wordt zo een stuk overzichtelijker, waardoor ze ook vaak sneller te werk kunnen gaan. Als het stofvrij schuren minder lang duurt betekent dat ook dat u weer sneller van de ruimte gebruik kunt maken. Voor zowel u als klant als voor onze parketteurs geeft het dus een aanzienlijke tijdwinst. Daarnaast was het bij de oude methode van schuren vaak zo dat mensen met een allergie hier snel weer last van kregen als ze de geschuurde kamers inliepen. Losse stofdeeltjes zorgden namelijk dikwijls voor irritaties aan de luchtwegen, met een vervelend hoestje of andere reactie als gevolg.
Door stofvrij te schuren behoort dit gelukkig tot het verleden! Een ander bijkomend voordeel is dat u met deze methode niet eerst de stofzuiger door de kamer hoeft te slingeren, maar direct kunt genieten van uw geschuurde vloer.

Parket schuren in uw woning

Is het tijd om uw parket te schuren? Dan is het altijd aan te raden om hiervoor de professional in te schakelen en al helemaal in het geval van stofvrij schuren. De apparatuur die hierbij gebruikt wordt vereist namelijk bepaalde specialistische kennis die al onze parketteurs bezitten. Op deze manier kunt er van op aan dat uw parketvloer prachtig en egaal wordt geschuurd. Parket schuren gebeurt altijd in een aantal opeenvolgende fases van grof naar steeds fijner. Iedere vloer is natuurlijk anders en uiteraard houden onze parketteurs hier rekening mee wanneer ze bij u thuis uw parket schuren. Als u meer informatie wenst kunt u ons altijd even bellen en zo kunnen wij samen kijken naar de specifieke mogelijkheden voor het schuren van uw parketvloer.

Stofvrij Schuren
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Zorg altijd voor goed parket onderhoud

Om een mooie parket vloer te behouden is het belangrijk dat u ook zelf voor goed parket onderhoud zorgt. U dient uw houten vloer dan ook regelmatig stof te zuigen of te dweilen. Als er stof, zand of ander vuil op uw parket ligt is het aan te raden dit zo snel mogelijk weg te halen. Ook gemorste drankjes en dergelijke kunt u het beste direct afnemen met dus een licht vochtige doek. Dit is echter niet altijd genoeg. Is uw parket ernstig vervuild? Schakel dan MP Schuurtechniek® in.

Onze parketteurs komen dan bij u langs voor een professionele onderhoudsbeurt aan uw parketvloer. Ook kunnen wij alle soorten onderhoudsmiddelen leveren tegen scherpe prijzen. Voor alles op het gebied van parket onderhoud kunt u dus bij ons terecht. Bel ons of mail ons naar de juiste producten voor het beste onderhoud van uw parketvloer.

Vertrouw op de expertise van MP Schuurtechniek

MP Schuurtechniek is een gerenommeerd bedrijf dat zich volledig toelegt op parket onderhoud, parket reiniging en parket schuren. Al met al een ware alleskunner op het gebied van parket renovatie dus!

We werken met een team van ervaren, deskundige, leergierige en enthousiaste parketteurs die zich elke dag weer met volle overgave storten op hun werk. Hierdoor zorgen ze al jarenlang voor de mooiste parket renovaties en hebben ze al vele malen een schitterende glimlach op de gezichten van onze talloze tevreden klanten getoverd. Is het ook in uw woning tijd voor een kwalitatieve parket renovatie? Wacht dan niet langer en schakel onze expertise in!

Meer weten? Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen over stofvrij schuren en woon u in Den Haag of elders in Provincie Zuid-Holland? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op. Ook andere vragen kunnen wij uiteraard voor u beantwoorden. Neem contact met ons door ons te bellen of vul het contact formulier in op onze contact pagina en wij helpen u graag verder.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES