Uw parketvloer schuren? MP Schuurtechniek®

Uw parketvloer schuren door uw lokale parketschuurspecialistWilt u uw parket laten schuren in de regio Den Haag? Dit is een uitstekende manier om beschadigingen, oneffenheden en verkleurde plekken op uw parket te laten wegwerken. Bovendien wordt bij het schuren van het parket uw vloer weer prachtig geëgaliseerd. Door ruim op tijd te kiezen voor parket onderhoud door middel van schuren voorkomt u dat u er te laat bij bent en alsnog moet gaan voor het vervangen van uw parket.

Een nieuwe parketvloer laten leggen is een stuk prijziger dan het laten schuren en afwerken ervan. Schakel daarom vandaag nog een professioneel team in voor het schuren van uw parketvloer in de gehele regio rond Den Haag. We komen dan eerst bij u langs om de staat van uw parket te beoordelen. Nadat we ook hebben vastgesteld om welk type parket het gaat en hoeveel vierkante meter er geschuurd moet worden stellen we een offerte voor u op. Zodra u deze heeft geaccepteerd kunnen we gelijk aan de slag gaan.

Uw parket schuren en lakken door onze ervaren parketteurs

Het proces van parket renovatie begint natuurlijk altijd met het netjes en zorgvuldig opschuren van uw parket. Dit gebeurt stapsgewijs: de parketteurs schuren eerst grof en daarna steeds fijner. Bij het gehele proces maken wij dus gebruik van de meest hoogwaardige machines. Wanneer de gehele parketvloer geschuurd is lopen onze parketteurs hem helemaal na en controleren of het tijd is voor de afwerking. Deze afwerking kan worden gedaan met een aantal verschillende middelen waaronder parketolie, hardwax en parketlak. Gaat u voor de optie parket schuren en lakken dan heeft u een aantal verschillende mogelijkheden: glanzende lak, matte lak of bijvoorbeeld een lak die tussen deze twee uitersten in zit.

Kiezen voor parket schuren en oliën

Een andere aantrekkelijke manier om uw geschuurde parket af te werken is door het laten aanbrengen van parketolie. Net als bijvoorbeeld de parketlak en hardwax zorgt ook de parketolie voor een goede beschermende laag op uw parketvloer. Hierdoor gaat het resultaat van parket schuren en oliën bijzonder lang mee. Parketolie bestaat in vele verschillende kleuren van licht tot donker. Uiteindelijk gaat het om uw parketvloer en daarom heeft u altijd zelf de keuze voor uw favoriete kleur parketolie. Natuurlijk staan onze parketteurs op ieder moment klaar om u van advies te voorzien. Ze kunnen u precies vertellen welke variant het beste bij uw vloer past en brengen deze vervolgens zorgvuldig op uw prachtig geschuurde parketvloer aan.

Parketvloer schuren
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Een schoner resultaat door stofvrij schuren

Kiest u bij parketvloer schuren voor ons deskundige en ervaren team van parketteurs? Dan bent u er zeker van dat we altijd met de nieuwste en fijnste technieken werken om uw parket te renoveren. Een innovatie in het parket schuren die de laatste jaren steeds populairder is geworden is het stofvrij schuren. Hierbij worden tijdens het schuren een aantal stofzuigunits in de ruimte geplaatst die al het loskomende stof direct opnemen. Het krijgt dus geen kans om bij u door de kamer heen te dwarrelen. Dit is ideaal voor mensen met bijvoorbeeld een huismijtallergie, die nu niet zo snel een aanval meer zullen krijgen. Daarnaast heeft het als voordeel dat u zelf niet gelijk de stofzuiger in de hand hoeft te nemen zodra we klaar zijn met het parketvloer schuren.

Uw parket renovatie altijd vakkundig en snel geregeld

Zo nu en dan horen we van mensen die van plan waren zelf hun parketvloer te schuren. Uiteindelijk werd dan toch maar besloten om een professioneel bedrijf in te huren. Hier zijn we erg blij om, want hoewel u sommige klussen in huis best zelf kunt uitvoeren komt bij een houten vloer schuren toch een bepaalde expertise kijken. Zo moet de apparatuur perfect worden afgesteld en moet ook het overige materiaal voldoen aan de modernste eisen. Door te kiezen voor ons team uw parketvloer te laten schuren bent u verzekerd van een perfecte parketrenovatie die geheel naar uw wens wordt uitgevoerd. We werken snel, vakkundig en betrouwbaar om weer een echt plaatje van uw parketvloer te maken.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan direct contact met ons op! U kunt 7 dagen in de week contact opnemen voor o.a. parket schuren in Den Haag of in de wijde omgeving. Zo kunt u ook bij ons terecht als u woont in onder andere Leiden, Delft, Bloemendaal en Zandvoort.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES