Graag stellen wij ons aan u voor

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief als allround parketteur en hebben wij onszelf door middel van opleidingen, trainingen en vele “vlieguren” ontwikkeld tot allround parketteurs. De laatste 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en doen dit nog steeds dagelijks met veel passie en plezier, niets is in onze ogen mooier om te doen dan een beschadigde of verouderde parketvloer weer in nieuwstaat terug te brengen.

Naast het schuren en afwerken van vloeren hebben wij inmiddels ook 30 jaar ervaring als gepassioneerd parketteur, en ons personeel zelf opgeleid en getraind. Zij mogen zich nu dan ook met recht échte specialisten noemen. Wij o.a. actief in het werkgebied Den Haag en hebben door de jaren heen al vele parketvloeren weer als nieuw mogen opleveren. Door de jaren heen hebben wij behoorlijk naam gemaakt als betrouwbare specialist in het onderhouden en renoveren van parketvloeren in Den Haag en omstreken.

Wenst u ook graag uw parketvloer te laten schuren en een vernieuwde look te geven? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst!

Marco van de Linden

MP Schuurtechniek

Marco van der Linden

Marco van der Linden

Eigenaar en Allround Parketteur

Meer dan 30 jaar ervaring als Ervaren Parketteur.

BEL VOOR ADVIES