+ 31 (0)70 22 11 779 info@parketrenovatiespecialist.nl

Graag stellen wij ons aan u voor

Mijn naam is Albert van Houdt en samen met mijn zoon en neef vormen wij het team van Parket Renovatie Specialist®. Al meer dan 30 jaar ben ik actief als parketteur en heb ik mijzelf door middel van opleidingen, trainingen en vele “vlieguren” ontwikkeld tot allround parketteur. Ik heb mijzelf de laatste 10 jaar gespecialiseerd in het schuren en behandelen van parketvloeren en doe dit nog steeds dagelijks met veel passie en plezier, niets is in mijn ogen mooier om te doen dan een beschadigde of verouderde parketvloer weer in nieuwstaat terug te brengen.

Naast het schuren en afwerken van vloeren heb ik mijn zoon en neef welke inmiddels ook 10 jaar actief zijn als gecertificeerd parketteur, zelf opgeleid en getraind. Zij mogen zich nu dan ook met recht échte specialisten noemen. Wij zijn geboren en getogen in Den Haag en hebben door de jaren heen al vele parketvloeren weer als nieuw mogen opleveren. Door de jaren heen hebben behoorlijk naam gemaakt als betrouwbare specialist in het onderhouden en renoveren van parket in Den Haag en omstreken.

Wenst u ook graag uw parketvloer te laten schuren en een vernieuwde look te geven? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groeten,

Albert van Houdt | Parket Renovatie Specialist®

Albert van Houdt

Albert van Houdt

Eigenaar en Parketteur

Meer dan 30 jaar ervaring als Allround Parketteur
In bezit van vak-diploma “Allround Parketteur”

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES