‘Voor en na fotos van uitgevoerde werken door MP Schuurtechniek®

Hier kunt u voor en na fotos vinden van projecten welke wij met veel plezier hebben uitgevoerd in Den Haag en overige plaatsen in ons werkgebied. Zit uw ideale plaatje er niet direct bij? Geen zorgen wij schuren en behandelen alle soorten parketvloeren, dus ook die van u!

 

Voor en na fotos van projecten in Den Haag en omstreken

Slijtlaag afwerking:
Parket Schuren en Oliën

Woonplaats:
Den Haag

Project:
Laan van Meerdervoort – Den Haag – 50 m² Schuren en Oliën

Over dit project

Voor dit project aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag hebben wij een massief eiken plankenvloer geschuurd en voorzien van Royl 2K olie. Het parket schuren hebben wij 3 keer machinaal gedaan en vervolgens gepolijst voor een strak en egaal oppervlak. Vervolgens hebben we het parket gestofzuigd en voorzien van 2 olie lagen. De parketvloer hebben we weer als nieuw mogen opleveren en kan weer jaren lang mee. Wilt u meer informatie over parket schuren en oliën? Lees dan meer op deze pagina.

Slijtlaag afwerking:
Parket Schuren en Hardwax

Woonplaats:
Den Haag

Project:
Van Alkemadelaan – Den Haag – 110 m² Schuren en Hardwax

Over dit project

Voor dit project aan de Alkemadelaan in Den Haag hebben wij een tapis visgraat parket gedreveld, gestopt en 3 maal machinaal geschuurd en 1 maal gepolijst. Hierna hebben we de vloer voorzien van 2 hardwax lagen. Parket schuren en hardwax is de behandeling waarvoor is gekozen en het resultaat mag er dan ook zijn. Wederom zijn wij trots dat we een prachtige visgraat vloer hebben mogen opleveren. Wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden voor parket schuren en hardwax? Lees dan meer op deze pagina.

Ook deze projecten hebben wij succesvol afgerond

Slijtlaag afwerking:
Parket Schuren en Ultra Mat Lakken

Woonplaats:
Den Haag

Project:
Regentesselaan – Den Haag – 45 m² Schuren en Ultra Mat lakken

Over dit project

Voor dit project aan de Regentesselaan in Den Haag Hebben wij een massieve eiken stroken vloer machinaal en onberispelijk tot 3 maal toe geschuurd. Na het schuren hebben we de vloer gepolijst voor een egale afwerking. Na de vloer gestofzuigd te hebben is de vloer 3 maal gelakt met ultra matte lak van Skylt. De vloer is hierdoor werklijk als nieuw en kan ook weer tegen een stootje. Wilt u ook graag meer informatie omtrent het parket schuren en lakken? Lees dan meer op deze pagina.

Slijtlaag afwerking:
Parket Schuren en Ultra Mat Lakken

Woonplaats:
Scheveningen

Project:
Kompasstraat – Scheveningen – 35 m² Schuren en Ultra Mat Lakken

Over dit project

Voor dit project aan de Kompasstraat in Scheveningen heeft het team van Parket Renovatie Specialist een massief eiken planken vloer machinaal en onberispelijk 3x geschuurd en gepolijst. Na het stofzuigen hebben we deze parketvloer tot 3 maal toe in de ultra matte Skylt lak gezet. Hierdoor heeft de vloer de sterke eigenschappen van lak en een natuurlijke uitstraling van een olievloer. De eigenaar was erg verast en blij met het eidresultaat. Wenst u ook graag meer informatie over parket schuren en lakken? Lees dan verder.

Zie hier voorbeelden van ultra mat gelakte parketvloeren

Slijtlaag afwerking:
Parket Schuren en Oliën

Woonplaats:
Wassenaar

Project:
Koninginneweg – Wassenaar – 125 m² Schuren en Oliën

Over dit project

Voor dit project aan de Koninginneweg in Wassenaar hebben wij een massieve mozaik parketvloer gerepareerd en aangeheeld. Vervolgens hebben wij de volledige vloer machinaal en onberispelijk geschuurd en gepolijst. Na het stofzuigen van de vloer hebben we 2 maal een olielaag aangebracht waardoor de gehele vloer weer perfect verzadigt is hierdoor. Vervolgens hebben wij ook mdf plinten geplaatst. Ook deze vloer is weer al nieuw en kan weer jaren mee. Wenst u ook meer informatie omtrent parket schuren en oliën? Lees dan meer.

Slijtlaag afwerking:
Parket Schuren en Lakken

Woonplaats:
Zoetermeer

Project:
Engelandlaan – Zoetermeer – 30 m² Schuren en lakken

Over dit project

Voor dit project aan Engelandlaan in Zoetermeer hebben in een appartement ongeveer 30m2 lamelparket machinaal en onberispelijk geschuurd en gepolijst. Na het stofzuigen hebben wij voor een slijtlaagafwerking gekozen welke tegen een stootje kan, namelijk parket schuren en lakken. De vloer is totaal 3 keer afgelakt en heeft na 24 uur droogtijd zijn oorspronkelijke look weer helemaal terug. De eigenaar was dan ook erg tevreden met het eindresultaat. Wenst ook graag meer informatie kijk dan op de parket schuren en lakken pagina.

Zie hier de slijtlaag afwerkingen van MP Schuurtechniek®

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES