Parket Schuren Den Haag – Dé ervaren specialist
Het team van parket schuren Den Haag heeft al vele jaren ervaring met het renoveren van parketvloeren in de hele regio. We zijn onder andere werkzaam in Den Haag en omgeving maar ook in Leiden en Delft  zijn onze parketteurs al vaak te vinden. De expertise die we door de jaren heen hebben opgebouwd zetten we iedere dag weer opnieuw in wanneer wij bij mensen thuis langskomen om hun parketvloer te schuren. De tevredenheid van onze klanten is een grote motivatie voor ons in dit werk. Van beschadigde vloeren met verkleurde plekken maken wij weer een prachtig parket dat bestand is tegen de toekomst. Putjes, krassen en vochtplekken werken we allemaal op een professionele manier weg door uw vloer te schuren in Den Haag en hierna krijgt uw vloer een behandeling met een afwerking naar keuze. Wordt het ook tijd om uw parketvloer in Den Haag te renoveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie van uw vloer.

Uw vloer afwerken met lak voor de sterkst mogelijke afwerking

Zoals gezegd is bij een vloerrenovatie door het team van parket schuren Den Haag naast schuren ook een degelijke afwerking inbegrepen. Dit houdt in dat onze parketteurs na het schuren van uw parket een beschermende laag over de vloer aanbrengen. Parketlak is hiervoor één van de mogelijkheden voor afwerking na het parket schuren. Sommige mensen houden van een glanzende parketvloer die lekker opvalt, terwijl anderen juist liever een matte en minder in het oog springende vloer hebben. Het mooie van de parketlak is dat hij in diverse varianten verkrijgbaar, namelijk van een ultra matte lak tot aan extreem glanzend. Het voordeel is dat u hiermee dus altijd de vloerafwerking van uw wens kan worden gecreëerd. Gaat uw voorkeur ook uit naar het lakken van uw parketvloer? Neem dan nu contact op met uw lokale parketspecialist.

Parket schuren Den Haag
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Afwerken van de vloer met olie voor een natuurlijk ogende vloer

Er zijn ook andere soorten afwerking mogelijk bij parket schuren Den Haag. Het parket schuren en oliën is hier een mooi voorbeeld van. Een behandeling met parketolie heeft ten opzichte van lakken een groot voordeel. Een geoliede vloer is namelijk net wat beter bestand tegen vocht. Onder meer bij jonge gezinnen is parket schuren en oliën dus zeker het overwegen waard. Kleine kinderen willen nog wel eens wat omstoten en met geolied parket hoeft u niet direct bang te zijn voor vochtkringen in de vloer. Parketolie werkt ook nog eens prima in combinatie met vloerverwarming dus is het zeker een uitstekende keuze bij het afwerken van uw vloer.

Uw parket stofvrij schuren door het team van Parket Schuren Den Haag

Bij het schuren van hout komt altijd veel stof vrij dat vervolgens door de hele omgeving begint te dwarrelen. Bij parket schuren Den Haag is daar echter een oplossing voor gevonden: stofvrij schuren. Hierbij gaan de parketteurs aan het werk terwijl er speciale stofzuigunits draaien. Op die manier wordt elk stofdeeltje dat vrijkomt direct afgezogen en in het apparaat bewaard. Onze parketteurs kunnen zo overzichtelijker en dus sneller werken en voor u als klant heeft het als groot voordeel dat u niet gelijk hoeft schoon te maken in de ruimtes waar er geschuurd is.

De beste kwaliteit parket renovatie in Den Haag

Is ook uw parketvloer ook nodig toe aan parket onderhoud of is deze verkleurd of zitten er krasjes, putjes en vochtplekken op uw parket? Dan is het tijd voor een parket renovatie in Den Haag. Parket Schuren Den Haag is een gespecialiseerd bedrijf met een grote ervaring en ruime expertise op dit gebied. Het team komt ook graag bij u in Den Haag langs om uw parket schitterend op te knappen. Door middel van parket schuren en een afwerking met parketolie, parketlak of hardwax ziet uw parketvloer er voortaan weer helemaal als nieuw uit.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES