Uw parket laten schuren door MP Schuurtechniek

Uw parket laten schuren door MP Schuurtechniek. Ook uw parket heeft soms een opfrisbeurt nodig. Toe aan een frissere kleur of een schoner ogend parket? Dit kunnen redenen zijn om uw parket te laten opfrissen en schuren. Uw parket kunt u zelf schuren of eenvoudig laten schuren door een specialist. Wanneer u dit door MP Schuurtechniek laat doen, bent u verzekerd van een geweldig resultaat. Wanneer is uw parket toe aan een opfrisbeurt en moet u dit zelf doen of juist laten doen? En waarom moet u voor MP Schuurtechniek kiezen?

Wanneer is uw parket toe aan een opfrisbeurt?

Soms is het lastig in te schatten wanneer uw parket toe is aan een opfrisbeurt. Bij deze opfrisbeurt wordt uw parket geschuurd en voorzien van een verstevigende lak. Hierdoor straalt uw parketvloer weer als nieuw. Bij de volgende punten raadt MP Schuurtechniek aan uw parket te laten schuren en opfrissen:
  • Wanneer er meerdere krassen en deuken op uw parketvloer aanwezig zijn;
  • Wanneer er kleurverschil is ontstaan door het zonlicht, is het ook aan te raden uw parketvloer te laten schuren en lakken;
  • Bent u toe aan een nieuwe kleur parketvloer? Ook dit kan een reden zijn om te kiezen voor een opfrisbeurt, waardoor uw gehele interieur als nieuw oogt;
  • Ook een betere beschermlaag aanbrengen aan uw parketvloer kan een reden zijn om uw parket op te laten frissen. Zo komen er minder snel deuken en krassen in uw parket;
  • Wanneer uw vloer ietwat dof oogt of al een zeer lange tijd zonder behandeling in de ruimte ligt, is het verstandig uw parket te laten schuren en opfrissen door MP Schuurtechniek

Voordelen van uw parket schuren en behandelen

Zoals hierboven is beschreven, is het zeer belangrijk van tijd op tijd uw parket te laten opfrissen en dus schuren. Dit vergroot de duurzaamheid van uw parket. Wanneer u hiervoor kiest kunt u het parket laten schuren door MP Schuurtechniek, zullen wij drie tot viermaal uw parketvloer schuren, zodat de gehele bovenste laklaag verwijderd wordt. Op deze manier worden de beschadigingen op het oppervlak weg geschuurd en wordt uw parket ook daadwerkelijk verschoond. Doordat wij gebruik maken van schuurmachines van topkwaliteit, zorgen wij met externe stofzuigers voor een zeer goed resultaat.

Na het parket schuren zullen wij uw parket behandelen met een laag bovenop het parket. Deze laag kan bestaan uit lak, hardwax of een olie. In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten lak beschikbaar, zodat er altijd een lak is die bij uw interieur past. Door het aanbrengen van deze laklaag gaat uw parket weer stralen en lijkt uw parket weer als nieuw. Nadat meerdere lagen lak op uw parket zijn aangebracht, kunnen wij ook zorgen voor het aanbrengen van de plinten die bij uw vloer passen. Wanneer wij deze plinten op maat voor u knippen en aanbrengen, is uw parket zonder zorgen geheel vernieuwd. Wie wil dit nu niet?!

parket laten schuren
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Daarom kiest u voor de MP Schuurtechniek

Wanneer u uw parket wilt laten schuren en lakken, kunt u zonder zorgen terecht bij MP Schuurtechniek. Wij garanderen u een geweldig resultaat en uw parket zal stralen als nooit tevoren. Dit kunnen wij garanderen door onze jarenlange ervaring in de renovatie van parketvloeren. Maar naast vakwerk bieden wij ook graag een uitstekende service aan. Is het namelijk toch niet het geval dat uw parket na behandeling bij ons bevalt? Dan bieden wij een volledige garantie aan, zodat u toch gerust kunt blijven als het resultaat niet naar uw wens is. Graag gaan wij dan aan het werk voor u, zodat uw parket daarna wel tot het gewenste resultaat is.

MP Schuurtechniek hanteert scherpe prijzen voor het renoveren van uw parketvloer. Ook beschikken wij over een zeer groot assortiment aan laklagen voor uw parketvloer. Denk hierbij aan veel type laklagen, maar ook aan veel verschillende kleuren in lak. Niet alleen uw parket laten schuren, maar een gehele parket renovatie met een vloerinspectie voor de renovatie? Ook dit bieden wij graag voor u aan! Om al deze redenen zult u al snel bij ons uitkomen als specialist voor uw parketvloer!

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES