Parket schuren en hardwax
Parket schuren en hardwax voor een natuurlijke uitstraling
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Parket schuren en hardwax: Voor extra bescherming tegen vocht en vuil

Parket schuren en hardwax, voor een natuurlijke uitstraling. Een mooie en goed onderhouden parketvloer is het paradepaardje van iedere woning. Het maakt niet uit of het hierbij gaat om een ultramodern of juist een prachtig oud huis in bijvoorbeeld de populaire jaren ’30 stijl. Het fijne van parket is dat het in ieder huis schitterend staat en zorgt dat de woning meer stijl, klasse en waarde uitstraalt. Om deze reden bent u natuurlijk regelmatig in de weer om uw vloer netjes te onderhouden.

Door uw parket te stofzuigen of te dweilen zorgt u er voor dat hij mooi schoon blijft, maar als er beschadigingen aan uw de vloer ontstaan zijn worden die door een schoonmaakbeurt niet weggenomen. Met parket schuren en hardwax kan dat echter wel. Deze methode bestaat uit het gefaseerd opschuren van uw bestaande parketvloer in een aantal stappen van grof tot fijn. Vervolgens wordt er een impregnerende laag op de vloer aangebracht en daarna is het tijd voor de afwerking met een beschermende laag hardwax.

Het aanbrengen van de hardwax heeft meerdere voordelen.

Allereerst kan het worden ingezet om kleurverschillen weg te werken. Daarnaast zorgt parket schuren en hardwax ervoor dat de vloer voortaan minder vuil en stof zal aantrekken en beter bestand is tegen vocht. Ook is het zo dat een parketvloer die met hardwax is behandeld weinig onderhoud nodig heeft. Mocht er nu toch hier en daar een oneffenheid opduiken dan kan dit eenvoudig plaatselijk hersteld worden. De hardwax is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan mat en zijdemat worden aangebracht. U kunt dus altijd precies de juiste variant uitkiezen die het beste bij uw vloer en interieur past.

Parket schuren en hardwax

U kunt ook kiezen voor parket schuren en lakken

Als parket schuren en een afwerking met wax toch niet uw favoriete optie is kunt u natuurlijk ook kiezen voor een andere soort afwerking. Ga dan bijvoorbeeld voor parket schuren en lakken. Het schuren gebeurt precies hetzelfde als bij parket schuren en hardwax, maar het type beschermlaag dat erop komt is net weer even anders. Wel is het zo dat ook de parketlak in meerdere soorten beschikbaar is, zoals mat, ultra mat, glanzend of super glanzend. Selecteer uw favoriet en laat deze vervolgens aanbrengen door onze ervaren parketteurs.

Parket schuren en oliën is een derde fraaie optie

Nog een heel mooie optie is het oliën van uw geschuurde vloer. De parketolie is beschikbaar in een ruim scala aan prachtige kleuren die uw vloer echt zullen verlevendigen. Een geoliede vloer is net als een vloer met hardwax extra beschermd tegen vocht. Wel raden we u altijd aan om wanneer er vloeistof op het parket gemorst is dit vocht zo snel mogelijk te verwijderen. Zo blijft uw parketvloer zo lang mogelijk in topconditie.

Stofvrij schuren voor een helder resultaat

Schakelt u het team van MP Schuurtechniek® in voor het parket schuren en hardwax toevoegen bij u thuis, dan kunt u rekenen op kwaliteit en vakbekwaamheid. De nieuwste trends en ontwikkelingen houden we altijd scherp in de gaten. Vanzelfsprekend kiezen we dan ook voor stofvrij schuren. Deze uiterst prettige methode zorgt ervoor dat vrijkomend stof al direct tijdens het schuren van uw parket wordt afgezogen door speciale stofzuigunits.

Profiteer van onze geheel vrijblijvende vloerinspectie

Is ook uw parketvloer aan een goede renovatiebeurt toe? Neem dan direct contact met ons op. MP Schuurtechniek® is u graag van dienst! Onze deskundige en zeer ervaren parketteurs komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende vloerinspectie. Dit is een zeer prettige manier om erachter te komen op welke wijze uw parket opgeknapt kan worden. Ook geeft het u een goede indicatie van wat het parket schuren en hardwax u kan gaan kosten.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

VAKKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

 

5 STERREN BEOORDELING IN GOOGLE

 

SCHERPE OFFERTE OP MAAT

 

BETALING NA DE OPLEVERING

 

30 JAAR ERVARING ALS PARKETTEUR

GARANTIE OP HET GELEVERDE WERK

 

U kunt ons ook altijd even bellen op het moment wanneer u dat uitkomt op +31 (0) 85 – 303 9808 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst bij u langs op locatie voor een gratis vloerinspectie. U ontvangt dan van ons een advies op maat en maken een offerte voor u.

Parket schuren en hardwax is een afwerking welke vaak erg geschikt is voor uw parket. Echter zijn er ook andere soorten afwerking mogelijk. Ontdek deze ook!

Wij werken met enkel hoogwaardige merken olie, lak en hard-wax! Deze zijn te verkrijgen in ruim 50 soorten en kleuren!

BEL VOOR ADVIES