Het beste parket onderhoud laat u verzorgen door MP Schuurtechniek® 

Is uw vloer nodig toe aan parket onderhoud? Dan bent u hiervoor bij MP Schuurtechniek® aan het juiste adres. Aan de basis van iedere kamer in uw woning ligt een mooie vloer. Helemaal prachtig is het natuurlijk als deze is voorzien van hoogwaardig parket. Natuurlijk doet u er zelf al het mogelijke aan om uw parketvloer in topconditie te houden en reinigt u hem met regelmaat. Het stofzuigen en dweilen van uw vloer draagt al bij aan goed onderhoud aan uw parket, maar soms ontstaan er ook grotere vervuilingen. Vooral de combinatie van stof met vet of vocht vraagt om een specialistische aanpak. Hiervoor kunt u op iedere moment de expertise van MP Schuurtechniek inschakelen®. Ons professionele en zeer ervaren team staat voor u klaar.

Waarom kiezen voor parket onderhoud?

Professioneel onderhoud aan uw parketvloer is aan te raden wanneer uw parketvloer zodanig vervuild is dat u deze zelf niet meer goed schoon krijgt. Onze parketteurs beschikken over precies de juiste specialistische apparatuur en schoonmaakmiddelen van de hoogste kwaliteit waarmee ze uw parketvloer weer prachtig schoon krijgen. Uiteraard kennen ze daarnaast ook exact de juiste technieken waardoor uw parket er zienderogen op vooruit gaat. Degelijk onderhoud aan uw parketvloer kan daarnaast bijdragen aan een verlenging van de levensduur van het parket en ook kan het helpen om verdere beschadiging in de toekomst te voorkomen. Ons team van ervaren parketteurs heeft inmiddels al 30 jaar ervaring in parket onderhoud in Den haag en omstreken, kijk daarom niet verder en neem vrijblijvend contact met ons op.

Parket Onderhoud
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Zorgen voor uitstekend parket onderhoud op maat

Geen enkele parketvloer is hetzelfde en daarom is het aan te raden om voor het onderhoud aan uw houten vloer te kiezen voor de MP Schuurtechniek®. Wij stemmen ons onderhoudsplan namelijk precies af op het type houten parketvloer die u in uw woning heeft liggen. Op deze manier wordt uw vloer geheel op maat verzorgd en krijgt hij alle aandacht die nodig is om hem er weer als nieuw uit te laten zien. Zo kunnen wij ten alle tijden uw houten vloer schuren, en dit gebeurd ook nog eens door middel van stofvrij schuren. Door op tijd te kiezen voor parket onderhoud bij u thuis voorkomt u dat vochtplekken kans krijgen om door te groeien en grote problemen in uw vloer te veroorzaken. Ook andere soorten beschadigingen kunnen door goed onderhoud tijdig in de kiem worden gesmoord.

Laat uw parket schuren door de professionals

Een goede onderhoudsbeurt aan uw parket is niet in alle gevallen voldoende. Soms kan het namelijk nodig zijn om uw parketvloer volledig te laten schuren. Parket schuren is dan ook een heel mooie manier om uw vloer te hernieuwen. Onze ervaren parketteurs schuren in meerdere fases een flinterdun toplaagje van het parket, waardoor beschadigingen als krasjes en deukjes volledig worden weggehaald. Hierna brengen ze een coating aan van lak, hardwax. Ook kunt u kiezen voor parket schuren en oliën welke het parket beschermt tegen onder andere vuil, vocht en stof. Deze combinatie van schuren en afwerken zorgt ervoor dat uw parket weer spiksplinternieuw oogt en er weer jaren tegenaan kan. Bent u dus woonachtig in Den Haag of omgeving, dan is parket schuren Den Haag voor de ideale keuze.

Gespecialiseerde parket renovatie bij u thuis

MP Schuurtechniek® komt graag bij u thuis langs om de mogelijkheden voor gespecialiseerde parket renovatie en parket onderhoud aan uw vloer te bespreken. Afhankelijk van de staat van uw parketvloer en uw persoonlijke wensen stelt de parketteur een plan van aanpak op. Aan de hand hiervan gaat hij vervolgens aan het werk met het prachtig onderhouden van uw parket of het schitterend renoveren van uw houten vloeren middels schuren en afwerken. Als ook uw parketvloer beschadigd, verkleurd of vervuild is geraakt is het daarom goed om direct contact met ons op te nemen. We gaan dan zo snel mogelijk voor u aan het werk en kunnen er in de meeste gevallen voor zorgen dat het leggen van nieuw parket nog lang niet aan de orde zal zijn!

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES