Parket Schuren Katwijk? MP Schuurtechniek

Uw parket schuren Katwijk kunt u natuurlijk zelf doen, maar vaak behaalt u dan niet het gewenste resultaat. Integendeel, we zien vaak dat enthousiaste doe het zelvers al snel gedemotiveerd raken wanneer ze zien dat ze hun eens zo mooie houten vloer alleen nog maar verder beschadigen. Om dit nu te voorkomen bij u thuis raden we u aan om uw houten vloer in Katwijk door de professionals te laten schuren. Het team van MP Schuurtechniek staat klaar om deze klus van begin tot eind voor u te klaren. Onze ervaren en zeer deskundige parketteurs zorgen voor een perfect onderhoud en ook voor de beste parket renovatie van heel Katwijk. Zo maakt u uw prachtige parketvloer helemaal toekomstbestendig en voorkomt u dat u uw vloer compleet moet vervangen.

Een grondige parket renovatie door de specialisten

Bent u klaar om ook uw houten vloer in Katwijk prachtig te laten herstellen? Dan kunnen we niet wachten om bij u aan het werk te gaan. Voor het inplannen van een vrijblijvende inspectie van de parketvloer in uw woning kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail of onze web-site. We komen dan langs op het moment dat u het beste uitkomt om te zien wat er precies moet gebeuren en kunnen u daarna een goede indicatie geven van de benodigde tijd voor de parket renovatie. Aan de hand hiervan komen we vervolgens met een nette offerte voor professioneel parket schuren in Katwijk.

Parket schuren Katwijk
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Uw parket schuren en lakken in een mooie kleur

Het schuren van uw parketvloer gebeurt uiterst grondig. In meerdere fases wordt van grof naar uiteindelijk heel fijn geschuurd, waarbij in totaal slechts een heel dun laagje van de top van het parket wordt gehaald. Alle beschadigingen aan het hout, zoals verkleuringen, deuken en krassen worden hiermee volledig verwijderd. Na het schuren wordt een beschermlaag op uw houten vloer aangebracht, waarbij u onder andere voor lakken kunt opteren. De lak wordt in een aantal fijne laagjes op uw parket aangebracht in precies die kleur die u wenst. Tevens heeft u de keuze uit diverse matte en glanzende soorten lak, zodat dus altijd het effect wordt bereikt dat u voor ogen heeft. Nadat hij volledig is uitgehard is de lak klaar om uw vloer goed te beschermen tegen nieuwe beschadigingen en ontsierende plekken.

Uw parket schuren en oliën voor een optimale bescherming

Naast lakken zijn er ook diverse andere middelen beschikbaar om uw parketvloer te beschermen. Zo kunt u ook kiezen voor het parket schuren Katwijk en oliën. Net als bij de lak kunt u ook bij de olie kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren en zo de perfecte look voor in uw interieur creëren. Het oliën van uw vloer geeft een schitterende natuurlijke en matte uitstraling aan uw parket en is onder meer zeer geschikt voor gebruik op hardhouten vloeren.

Het lakken van uw parketvloer zorgt voor een goede bescherming tegen vuil en stof. Het oliën van uw vloer doet hetzelfde, maar geeft daarnaast ook een optimale bescherming tegen vocht. Daarnaast gaat een geoliede vloer heel goed samen met vloerverwarming. Kunt u wel wat advies gebruiken omtrent de te kiezen kleur van de parketolie? Onze parketteurs staan altijd voor u klaar en geven graag aan wat het mooiste zal staan op uw houten vloer.

Uw houten vloer stofvrij schuren in Katwijk

Onze parketteurs maken bij uw parket schuren Katwijk altijd gebruik van uitsluitend de beste apparatuur en de beste materialen voor de renovatie en afwerking van uw houten vloer. De laatste trends en innovaties gaan ook aan ons beslist niet voorbij en daarom zorgen wij altijd voor stofvrij schuren in Katwijk. Deze methode vereenvoudigt het schuren van iedere houten vloer doordat het vrijkomende stof en de losse houtflintertjes direct worden opgezogen. Ze waaien niet rond in de kamer en dus hebben onze parketteurs beter zicht op het werk. Hierdoor kunnen ze de klus sneller klaren en na afloop van het schuren zult ook u als bewoner minder hoeven te schoonmaken en minder last hebben van irritaties door het stof.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES