Uw houten vloer schuren? Laat het over aan de specialist

Drie redenen om te kiezen voor houten vloer schuren. Enkele jaren geleden was u nog ontzettend blij met uw houten vloer, maar nu bent u niet meer zo tevreden. Uw vloer is versleten, flink beschadigd of voldoet simpelweg niet meer aan uw eisen. U kunt in dit geval een nieuwe vloer aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen uw vloer te laten schuren. De mannen van MP Schuurtechniek® zijn al meer dan 30 jaar ervaren in het schuren van houten vloeren en het behandelen hiervan. Met veel passie en plezier schuren en behandelen wij diverse soorten houten vloeren zoals, visgraat vloeren, planken vloeren, stroken vloeren en ga maar door. Bent u ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn van uw vloer? Neem dan gerust eens contact met ons op

Wanneer u houten vloer schuren

U kent het wel, de vloer welke ooit zo fraai en robuust oogde is beschadigt, heeft vlekken en op is verkleurd door zonlicht. Het moment is aangebroken om uw u houten vloer weer eens grondig te renoveren. Nou let wel, dan bent u bij MP Schuurtechniek® bij het juiste adres. Er zijn meerdere redenen om te gaan voor een renovatie van uw parketvloer. Zie onderstaande de voornaamste redenen voor de keuze van houten vloer schuren door een parketspecialist.

Reden #1: uw vloer is beschadigd

Een houten vloer is stevig, maar uiteindelijk kunnen er wel krassen in komen. Door uw schoenen, maar ook door de nagels van huisdieren en ga zo maar door. Zitten er veel krassen in uw vloer? Dan ziet de vloer er niet meer zo mooi uit. Gelukkig kunt u hier verandering in brengen door uw parket te laten schuren. Zelfs diepe krassen verdwijnen hierbij als sneeuw voor de zon.

Reden #2: uw vloer heeft duidelijke kleurverschillen

Door de jaren heen kan uw vloer flink verkleurd zijn. Dit is niet zo erg, maar wel als slechts een deel van uw vloer verkleurd is. Is een deel van uw vloer donkerder dan de rest van de vloer, bijvoorbeeld omdat hier altijd een meubel op heeft gestaan? Dan kunt u de gehele vloer schuren, zodat de vloerbedekking weer dezelfde kleur heeft. Is een deel van de vloer lichter door het felle licht van de zon, dan is schuren ook de oplossing.

Reden #3: u wil uw vloer opnieuw lakken

U kunt uw vloer een grote make-over geven door een nieuwe laag lak aan te brengen. Dit is echter niet mogelijk als u de vloer niet eerst schuurt. Schuurt u de vloer niet voor het lakken, dan kan de lak namelijk niet goed hechten en is het eindresultaat niet mooi. U kunt de vloer vervolgens in dezelfde kleur laten lakken, maar ook in een donkere kleur of in een lichtere kleur. Een vloerspecialist kan u helpen de juiste kleur te kiezen voor uw vloer.

Houten vloer schuren
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Het mooiste resultaat? Laat uw vloer schuren door een expert

U kunt uw vloer zelf schuren, maar dit is wel veel werk. Heeft u nog nooit een vloer geschuurd, dan is de kans bovendien groot dat het eindresultaat niet aan uw eisen voldoet. Daarom raden wij u aan uw vloer niet zelf te schuren, maar dit door een expert als MP Schuurtechniek® te laten doen. Een houten vloer schuren is immers een risico wanneer u hier geen ervaring mee heeft.

MP Schuurtechniek® heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Wij kunnen alle vloeren een grote opknapbeurt geven, simpelweg door de vloeren geheel stofvrij te schuren. Zelfs een ernstig beschadigde vloer met veel krassen ziet er na het bezoek van MP Schuurtechniek® weer zo goed als nieuw uit. En wilt u uw vloer direct laten oliën of lakken? Dan is dit zeker mogelijk. Wij geven uw houten vloer de beurt die de vloerbedekking nodig heeft.

Tip: laat een vrijblijvende vloerinspectie op locatie uitvoeren. Na onze vloerinspectie kunnen wij u direct vertellen op welke manier van parket onderhoud het beste voor uw vloer geschikt is, voor het mooiste resultaat. Gaat u akkoord met deze behandeling, dan gaan wij direct aan de slag. Laat uw houten vloer schuren en beleef deze weer als de eerste keer.

Meer weten? Neem contact op
Wilt u meer weten over onze werkwijze of over onze tarieven? En bent u woonachtig in Den Haag of elders in Provincie Zuid-Holland? Neem dan contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken, kunt u contact met ons opnemen. Wij zetten uw afspraak voor houten vloer schuren graag in onze agenda.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES