Kiezen voor parket schuren Delft voor een prachtig en blijvend resultaat

Uw parket schuren Delft laat u natuurlijk niet zomaar door de eerste de beste parketteur doen. En uw motivatie om te kiezen voor een renovatie van uw parket is logischerwijs dat u uw parketvloer nog lang en dus in een goede conditie wilt houden. Het is daarom van groot belang om bij het selecteren van een bedrijf voor het schuren van uw parket goed te letten op kwaliteit, service en ervaring. Het team van MP Schuurtechniek® scoort op al deze punten uitstekend en is dan ook de ideale keuze voor het renoveren van uw parket. Onze hoofdlocatie bevindt zich in Den Haag, maar uiteraard zijn we werkzaam in de wijde regio’s rondom deze plaats: Zoals Zoetermeer, Rijswijk en Leiden. Ook wanneer u dus in Delft woont is MP Schuurtechniek® altijd in de buurt. Onze parketteurs staan al klaar om bij u aan de slag te gaan en uw parketvloer een mooie renovatie behandeling te geven.

Parket schuren en lakken kan zowel mat als glanzend

Een groot deel van de parket renovatie bestaat uit het parket schuren Delft. Na het schuren wordt er tevens een beschermende laag over de vloer aangebracht. Deze zorgt er onder meer voor dat vuil en stof zich voortaan dus minder goed hechten aan uw parket en uw vloer er dus langer mooi blijft uitzien. Eén van de manieren waarop deze beschermende laag kan worden toegevoegd is door middel van parketlak. Deze speciale lak wordt in een aantal dunne lagen op het parket aangebracht en waar nodig wat gepolijst. De lak is verkrijgbaar in matte en glanzende varianten, zodat altijd het door u gewenste effect op de parketvloer kan worden gecreëerd. Wij adviseren u graag omtrent de mogelijkheden van parket schuren en lakken. Zo komt u achteraf dus niet voor verassingen te staan.

Parket schuren Delft
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Een natuurlijke en matte vloer door parket schuren en oliën

Natuurlijk is lakken niet de enige manier om uw geschuurde vloer af te werken. Zo kunt u ook kiezen voor parket schuren en oliën. De parketolie die hierbij wordt gebruikt zorgt voor een matte en heel natuurlijk ogende finish op uw vloer. Heeft u vloerverwarming? Kies dan beslist voor parket schuren Delft en oliën. Door de vloerverwarming wisselen de temperaturen van de parketvloer nogal eens en de toepassing van parketolie is hiervoor perfect geschikt. De vloerolie is daarnaast verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat u ook eens kunt kiezen voor een heel andere kleur vloer dan u voorheen had.

Parket Schuren Delft is een specialist in stofvrij schuren

Eén van de grote voordelen van het inschakelen van ons team voor uw parket schuren Delft is dat wij altijd stofvrij schuren. Deze vrij nieuwe methode zet afzuigunits in tijdens het schuren. Bij parket schuren komt natuurlijk altijd stof vrij en door deze handige units wordt al dit stof direct opgenomen. Het krijgt geen kans om zich door de kamer te verspreiden en vervolgens neer te dalen op de vensterbank, de wand of andere plekken in deze ruimte.

Hoe gaat een parket renovatie door MP Schuurtechniek® in zijn werk?

Bent u zich aan het oriënteren op Parket schuren Delft dan komen we graag eerst even langs voor een inspectie van uw vloer. Op deze manier kunnen we zien om wat voor soort parketvloer het gaat en in welke staat de vloer zich bevindt. Daarnaast kunnen we zo de totale oppervlakte van het te schuren parket goed opmeten. Aan de hand hiervan kunnen we u een passende offerte aanbieden. Tijdens de inspectie kunt u ook alvast uw wensen aangeven, onder meer met betrekking tot de gewenste afwerking. Zo kunnen onze parketteurs precies die parketvloer creëren die u wenst. Laat uw parket schuren door MP Schuurtechniek® En beleef u vloer weer als de eerste keer.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES