Parket Renovatie: de ideale manier om uw vloer in nieuwstaat te brengen

Uw parket renovatie is in goede handen bij MP Schuurtechniek®. Is uw parketvloer beschadigd en verkleurd en zou u willen dat het er weer als nieuw uitzag? Loop dan niet direct naar de winkel om nieuw parket te kopen, maar neem gewoon contact op met ons. Bovendien zijn wij zijn al vele jaren werkzaam op het gebied van parket renovatie en knappen zelfs de meest ontsierde houten vloeren weer prachtig op. Met een goede parket renovatie worden deuken, krassen en verkleuring van uw vloer verwijderd en wordt er mooi nieuw beschermlaagje op aangebracht. Parket renovatie is bovendien een stuk voordeliger dan het vernieuwen van uw parket. Wacht dus niet langer en laat ook uw parketvloer schitterend renoveren door de ervaren parketteur.

Waarom kiezen voor parket renovatie door een gespecialiseerd bedrijf?

Er zijn meerdere goede redenen om te kiezen voor een vakkundige parket renovatie. Allereerst is het een vrij eenvoudige en betaalbare manier om uw parket klaar te maken voor een mooie toekomst. Door de het toepassen van het juiste parket onderhoud kan uw vloer immers weer jarenlang mee. Daarnaast raden we dus aan een gespecialiseerd bedrijf in de arm te nemen, omdat hier alle benodigde kennis en ervaring aanwezig is om uw parket optimaal te renoveren. Afhankelijk van de huidige staat van uw parket kan er dus worden gekozen voor het grondig reinigen of het schuren van uw parketvloer. U kunt 7 dagen in de week contact opnemen en een offerte aanvragen. Wij zijn u dus graag van dienst!

Parket Renovatie
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Uw parket laten schuren door de ervaren parketteur

Parketvloeren die slechts in lichte mate beschadigd of verkleurd zijn kunnen eenvoudig worden hersteld in nieuwstaat door een grondige reinigingsbeurt. Onze parketteurs gebruiken hiervoor de beste professionele schoonmaakmiddelen voor een optimale reiniging. Vervolgens wordt er een beschermende laag aangebracht met een middel van uw keuze. Bij vloeren die hardnekkiger beschadigd zijn is het parket schuren de beste optie. Hierbij gaat de parketteur aan de slag met een aantal grove schuurbeurten en daarna schuurt hij uw vloer wat fijner op. Net als bij de optie van parket reinigen wordt ook na het stofvrij parket schuren een beschermend laagje op de vloer aangebracht.

Een prachtige beschermlaag met parket schuren en lakken

De beschermlaag die na het reinigen of schuren op uw parket wordt aangebracht kan met verschillende middelen. Eén van de opties hiervoor is parket schuren en lakken. Hierbij wordt parketlak van hoogwaardige kwaliteit aangebracht. Deze zorgt er voor dat uw vloer er weer prachtig uitziet en geeft tevens een perfecte bescherming tegen onder meer vuil en stof. De speciale vloerlak is leverbaar in verschillende prachtige kleuren. Met parket renovatie kunt u dus ook een mooi nieuw kleurtje aan uw vloer toevoegen. Parketlak is overigens verkrijgbaar in zowel mat als glanzend, zodat u altijd de meest passende variant voor uw interieur kunt selecteren. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere variant van vloerbescherming, zoals parketwax of parket schuren en oliën.

Parket Renovatie op maat

Iedere houten vloer is anders. Dit heeft niet alleen betrekking op het materiaal, maar ook op de staat van het parket. In huizen waar echt wordt geleefd en waar kinderen lekker mogen spelen zal het parket dan ook wat sneller toe zijn aan parket renovatie. Door hiervoor een echt specialist in te schakelen kun u er volledig op vertrouwen dat het met goede zorg en vakkundigheid gedaan wordt. Voor er met de renovatie van uw houten vloer wordt gestart komen we eerst langs voor een vloerinspectie. Op deze manier weten we precies hoe de situatie is bij uw parketvloer. Als gevolg hiervan kunnen we een volledige parket renovatie op maat verzorgen. Neem dus vandaag nog contact met ons op en leer wat we voor u en uw parketvloer kunnen betekenen.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES