Uw vloer schuren met 30 jaar ervaring

Wilt u uw vloer schuren en uitbesteden aan een specialist om deze weer laten stralen als nooit tevoren? Dan bent u helemaal op het juiste adres, want bij MP Schuurtechniek® weten we precies wat er nodig is om alle soorten en varianten van parketvloeren weer schitterend te renoveren. Of het nu gaat om mozaïek parket, parket in visgraat motief of parket in halfsteensverband, vrijwel altijd kan het door ons team perfect worden hersteld en ook nog eens in zijn oorspronkelijke staat. Als u dan ook nog eens bedenkt dat een parket renovatie veel betaalbaarder is dan het leggen van een nieuwe vloer dan is de keuze dus al snel gemaakt.

Voor uw vloer schuren schakelt u de specialist in

Het schuren van parketvloeren is een delicaat werk, waarbij ervaring van het grootste belang is. Het is dus zeker geen klus om zelf even tussendoor te doen op een vrije zaterdagmiddag met een geleend schuurapparaat. Voor een degelijke renovatie van uw vloer schakelt u dus de beste specialist op het gebied van parket schuren in. Onze parketteurs zijn zeer deskundig en kunnen ieder type houten vloer weer prachtig schuren. Doorgaans schuren wij de vloer in 3 schuurgangen waarna deze dus word gepolijst voor het verkrijgen van een egaal oppervlak. Bovendien kunt u kiezen uit de beste en mooiste afwerking van uw vloer omdat wij gaan voor pure kwaliteit.

U kunt rekenen op ruim 30 jaar ervaring

Bij MP Schuurtechniek® bent u altijd verzekerd van ervaren parketteurs, bovendien hebben wij inmiddels al 30 jaar ervaring in het vak durven we gerust te stellen dat u in ons de perfecte parkethersteller zult vinden. In die 30 jaar is er natuurlijk een hoop veranderd en hebben we alle vele innovaties en nieuwe methodes voorbij zien komen. Ook op het gebied van soorten afwerking is er de afgelopen jaren veel ten goede veranderd. Dit betekent dat we gebruik kunnen maken van parketlak, parketolie en hardwax van de meeste uitmuntende kwaliteit. Omdat de parketteurs van MP Schuurtechniek® zijn allround inzetbaar voor iedere type parketvloer en dus zeker ook voor uw parketvloer die aan onderhoud toe is. Zoek daarom niet verder en laat uw vloer schuren door MP Schuurtechniek®.

vloer schuren
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Altijd een vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Een vloerinspectie brengt alles aan het licht wat nodig is om een goed advies aan u uit te brengen. Onze parketteurs komen dan ook graag en geheel vrijblijvend langs om de staat van het parket in uw woning te beoordelen. Zo kunnen ze u de juiste aanbevelingen doen en een plan van aanpak samenstellen. Op grond hiervan kan vervolgens begonnen worden met uw vloer schuren en afwerken. Na de werkzaamheden krijt u van ons garantie op het geleverde werk. Wij staan voor kwaliteit en daar hoort in onze ogen een gedegen garantie bij. Heeft u interesse plan dan direct een vrijblijvende vloerinspectie op locatie in.

Uw houten vloer laten schuren en oliën

Een goede parket renovatie bestaat uit twee delen: de houten vloer schuren en vervolgens het parket afwerken. Het schuren van de vloer zorgt ervoor dat hij weer helemaal egaal wordt gemaakt. Een goede afwerking met een geschikt materiaal zorgt ervoor dat het parket beschermd wordt en het effect van het schuren langer behouden blijft. Uw vloer schuren en oliën is een erg mooie manier om de vloer af te werken. De gebruikte olielaag zorgt ervoor dat het parket vochtbestendig is en geeft tevens een prachtige matte en naturelle look aan uw vloer. Ook maken wij dus altijd gebruik van stofvrij schuren.

Uw vloer schuren en lakken door onze ervaren parketteurs

Onze parketteurs kunnen natuurlijk ook een andere soort afwerking op uw vloer aanbrengen, zoals parketlak. Bij uw vloer schuren en lakken kan er net als bij oliën een matte vloer worden gecreëerd, maar ook kunt u kiezen voor een lak die een glanzende uitstraling aan uw parket geeft. Bedenk alvast welke stijl het beste bij u en uw interieur past, zodat u vervolgens kunt kiezen voor de meest geschikte afwerking. Kunt u hierbij wel wat inspiratie gebruiken? Dan staan we bij MP Schuurtechniek® vanzelfsprekend ook altijd voor u klaar. Woont u dus in Den Haag of omgeving? Dan geven wij u graag een optimaal en passend advies voor de gehele renovatie van uw vloer. Laat nu uw vloer schuren door MP Schuurtechniek® en beleef u vloer weer als de eerste keer.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES