Parket Schuren Rijswijk

Parket schuren Rijswijk via een ervaren parketteurEen parketvloer gaat lang mee, maar na enkele jaren ziet de vloer er niet meer zo mooi uit als voorheen. Zitten er veel krassen, deukjes, kleurverschillen en andere beschadigingen in uw vloer, dan heeft dit een negatieve invloed op de uitstraling van uw interieur in het algemeen. Gelukkig kunt u hier iets aan doen. U hoeft geen nieuwe vloer aan te schaffen, maar geeft uw vloer een grote beurt. MP Schuurtechniek® kan u hierbij helpen. Al 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het schuren van parketvloeren en het behandelen hiervan en hebben alles wel gezien als het gaat om parket schuren in Den Haag en omstreken.

Uw parket stofvrij laten schuren

Parket Schuren Rijswijk is gespecialiseerd in het volledig stofvrij schuren van verschillende soorten parketvloeren. Dat wij uw vloer stofvrij schuren, betekent simpelweg dat er geen stof vrijkomt als wij uw vloer behandelen. Dit is prettiger voor ons tijdens het werken, maar ook voor u. Na ons bezoek heeft u namelijk geen stof door uw gehele woning liggen, simpelweg omdat er geen stof is vrijgekomen bij ons werkzaamheden.

Nadat wij uw parketvloer geschuurd hebben , is de vloer klaar om verder behandeld te worden. U kiest zelf op welke manier wij uw parketvloer een grote beurt moeten geven. Wij kunnen de vloer lakken, maar ook oliën.

Parket schuren Rijswijk
Z

ERVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist in parket renovatie

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Uw parket laten schuren en lakken

Na het schuren van uw vloer, kunnen wij de parketvloer dus voor u lakken. Door uw vloer te laten lakken, kunt u het parket dus een geheel andere uitstraling geven. Kiest u voor een lichte lak, dan wordt uw vloer iets lichter dan voorheen. Kiest u voor een donkere lak, dan krijgt uw vloer een donkere kleur. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw vloer dezelfde kleur lak te geven. In dit geval blijft de kleur van de vloer hetzelfde, maar ziet de vloer er wel gloednieuw uit. Na het parket schuren en lakken van uw vloer, heeft u weer jaren plezier van uw gloednieuw parket.

Uw parket laten schuren en oliën

Door uw vloer eerst te schuren en vervolgens te behandelen met een verzorgende olie, ziet uw oude vloer er weer zo goed als nieuw uit. Na het schuren kan de olie beter in uw vloer trekken. Dit betekent dat uw vloer de beste verzorging krijgt, voor het mooiste resultaat. U kunt uw vloer regelmatig lakken zonder deze eerst te schuren, maar MP Schuurtechniek® bereikt met parket schuren en oliën toch het mooiste resultaat. En zoals bij het lakken het geval is, heeft u ook hier vele jaren plezier van.

Parket schuren Rijswijk door MP Schuurtechniek®

MP Schuurtechniek® heeft al vele jaren ervaring met het renoveren van verschillende soorten parketvloeren. Huurt u onze experts in voor parket schuren Rijswijk, dan weet u zeker dat het eindresultaat geweldig is. En omdat wij erg snel kunnen werken, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw woning dagenlang niet mag betreden. Wij zijn korte tijd in uw woning aanwezig voor het parket schuren en zorgen ervoor dat uw vloer weer straalt en hierna kunt u de vloer gewoon weer betreden.

Wat kost parket schuren in Rijswijk?

Bent u benieuwd wat u moet investeren in een parket renovatie door Parket Schuren Rijswijk? Dan kunt u geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aanvragen. Door een offerte aan te vragen, krijgt u direct inzicht in uw renovatiekosten. En gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij graag de afspraak van uw parket renovatie in, zodat wij zo snel mogelijk bij u aan de slag kunnen voor een vakkundige Parket Renovatie.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
BEL VOOR ADVIES