Parket schuren en lakken
Uw parket schuren en lakken met 30 jaar ervaring en de beste materialen
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Parket schuren en lakken voor de sterkste slijtlaag afwerking

Parket schuren en lakken, de meest sterke optieAls uw vloer er niet meer mooi uit ziet, heeft dit een negatief effect op de uitstraling van uw complete interieur. Om de uitstraling van uw huis te verbeteren, kunt u uw parketvloer laten schuren en lakken. MP Schuurtechniek® heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vakkundig schuren, renoveren, onderhouden en schuren van houten vloeren en is een echte specialist. graag voorzien wij u van meer informatie omtrent de mogelijkheden voor wat wij specifiek voor úw vloer kunnen betekenen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende vloerinspectie op locatie.

Waarom uw parket schuren en lakken?

Toen u uw parketvloer net liet leggen, zag de vloer er prachtig uit. Nu, enkele jaren later, zijn er lelijke krassen in het materiaal gekomen. Dit komt door steentjes onder uw schoenen, het verschuiven van meubelen, de nagels van uw huisdieren en ga zo maar door. Vervelend, maar gelukkig is hier iets te doen. Door uw vloer eerst op te laten schuren en vervolgens te voorzien van een nieuwe lak laag, verdwijnen de krassen en andere beschadigingen namelijk volledig.

Zelfs diepere deukjes verdwijnen volledig bij parket schuren en lakken. Dit betekent dat u in feite een nieuwe vloer krijgt, zonder dat u daadwerkelijk een nieuwe vloer aan moet schaffen. Wij kunnen deze resultaten behalen omdat wij enkel gebruik maken van de meest hoogwaardige machines voor het onberispelijk en machinaal schuren van uw parketvloer. Ook voor het aanbrengen van de slijtlaag afwerking gebruiken wij enkel de beste producten en machines. Zo kunnen wij de beste en mooiste resultaten behalen voor het renoveren van uw vloer.

Parket schuren en oliën

Laat u uw vloer schuren en vervolgens lakken, dan krijgt de vloer een geheel andere uitstraling. Zeker als u een donkere of juist hele lichte lak op de vloer aanbrengt, verandert de uitstraling van de parketvloer. Wilt u uw vloer een grote beurt geven, maar wilt u de kleur niet veranderen? Dan kunt u de vloer laten schuren en oliën. Ook dit kunnen de vloerspecialisten van MP Schuurtechniek® voor u doen.

Door uw parket te laten schuren en vervolgens te laten oliën, kan de olie goed doordringen in het hout. Dit betekent in feite dat uw houten vloer de verzorging krijgt die vloerbedekking nodig heeft om er weer jaren tegenaan te kunnen. Ook glanst uw vloer meer na het oliën en dit ziet er prachtig uit.

Parket schuren en hardwax

Heeft u een wax vloer, ofwel een vloer met een hardwax bovenlaag? Dan kan MP Schuurtechniek® uw vloer ook een grote beurt geven. Dit doen wij door de vloer eerst te schuren. Hierdoor verdwijnt de oude bovenlaag van uw houten vloer. Als de bovenlaag helemaal weg is, brengen wij een nieuwe hardwax laag aan. Met deze laag kan uw vloer er weer vele jaren tegenaan.

Als de oude hardwax laag van uw vloer beschadigd is, is het belangrijk een nieuwe laag aan te laten brengen. Een verouderde en beschadigde laag kan uw houten vloer namelijk niet meer goed beschermen. Hierdoor kan de vloer onherstelbaar beschadigen. Wij raden u dan ook aan om tijdig contact op te nemen met MP Schuurtechniek® als de hardwax bovenlaag van uw vloer beschadigd is.

Uw parket stofvrij schuren

MP Schuurtechniek® is gespecialiseerd in het stofvrij schuren van verschillende soorten parketvloeren. Schuren wij uw vloer, dan heeft u de garantie dat er geen houtstof vrij komt. Dit is wel zo prettig, want het fijne stof van houten vloeren is niet gemakkelijk weg te poetsen. Laat u uw vloer niet stofvrij schuren, dan blijft u nog weken of zelfs maanden stof van uw oude vloer tegenkomen.

Huurt u de vloerexperts van MP Schuurtechniek® in, dan heeft u hier geen last van. Uw vloer wordt vakkundig en goed opgeschuurd, zonder dat u last krijgt van stofvorming. Parket schuren is dan ook een specialisatie van een parketteur die weet wat hij doet. En omdat wij uw vloer ook kunnen lakken, oliën of behandelen met hardwax, ziet uw vloer er na het vertrek van onze vloerspecialisten weer geweldig uit.

Wilt u meer weten over parket schuren en lakken?

Bent u woonachtig in Den Haag of elders in Zuid Holland? Neem dan nu contact met ons op. wij staan 7 dagen per week voor u klaar!

Heeft u vragen over parket schuren en lakken? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op. U kunt ons bellen op: +31 (0) 85 – 303 9808 een offerte aanvragen of een contact formulier invullen. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Get a quote to sand your floor!

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

* Ultra Matte Lak (Skylt)

Parket schuren en lakken

VAKKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

 

5 STERREN BEOORDELING IN GOOGLE

 

SCHERPE OFFERTE OP MAAT

 

BETALING NA DE OPLEVERING

 

30 JAAR ERVARING ALS PARKETTEUR

GARANTIE OP HET GELEVERDE WERK

 

U kunt ons ook altijd even bellen op het moment wanneer u dat uitkomt op +31 (0) 85 – 303 9808

 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst bij u langs op locatie voor een gratis vloerinspectie. U ontvangt dan van ons een advies op maat en maken een offerte voor u.

Parket schuren en lakken is een afwerking welke vaak erg geschikt is voor uw parket. Echter zijn er ook andere soorten afwerking mogelijk. Ontdek deze ook!

Wij werken met enkel hoogwaardige merken olie, lak en hard-wax! Deze zijn te verkrijgen in ruim 50 soorten en kleuren!

BEL VOOR ADVIES