Parket schuren en Reinigen
Uw parket schuren en reinigen voor een volledige opknapbeurt van uw vloer
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Parket Schuren Reinigen door Parket Renovatie Specialist

Uw parket schuren reinigen wanneer uw parketvloer verontreinigt is maar waar het machinaal en onberispelijk schuren nog een stap te ver is. Ook is het dus mogelijk om uw parket te laten reinigen bij Parket Renovatie Specialist®. Wanneer u uw parketvloer laat reinigen door ons, kunnen wij het gehele proces verzorgen van reiniging tot het voorzien van beschermingslaag. Graag vertellen wij u meer over wanneer het verstandig is om uw parket te reinigen en hoe het proces in zijn werk gaat. Al meer dan 30 jaar zijn wij specialist in parket schuren, parket renovatie, het reinigen en onderhouden van alles soorten  houten vloeren. Daarnaast werken wij enkel met hoogwaardige machines en materialen. Zo zijn wij ten alle tijden in staat om uw vloer weer als nieuw op te leveren. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Parket reinigen, wanneer moet u dit overwegen?

Het is belangrijk om te weten wanneer parket schuren reinigen voor u een verstandige keuze is. Zo blijft het parket van goede kwaliteit en kunnen eventuele kleurverschijnselen worden verwijderd. Om de volgende redenen raden wij u aan uw parket te laten reinigen:
  • Uw parket vertoont lichte kleurverschijnselen;
  • Wanneer uw houten vloer schuren nog niet van toepassing is? Dan kunt u ook kiezen om uw parket te laten reinigen;
  • Het verwijderen van een eventuele stoflaag gaat gemakkelijk bij de reiniging van uw parket, uw vloer schuren is dan niet nodig;
  • Als uw parketvloer verontreinigd of zwaar vervuild is, raden wij u ook aan uw vloer van parket grondig te laten reinigen;
  • Bevat uw parket kleine krassen of deuken? Ook hiervoor kunt u bij ons uw parketvloer laten reinigen;
  • Wanneer uw parketvloer schuren nog een stap te ver is en het parket enkel verontreinigt is.

Uw parket voorzien van een olielaag

Soms is het parket reinigen dus inderdaad benodigd. Gedurende het reinigen van de vloer wordt de oude olielaag verwijdert, zodat de vloer volledig gereinigd kan worden. Wij raden u aan vervolgens door ons een nieuwe olielaag aan te laten brengen op uw bestaande parketvloer. Zo is uw parketvloer weer volop beschermd tegen verkleuring en krassen. Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot de olielagen, meer hierover vind u op onze parket schuren en oliën pagina. Graag adviseren wij u over deze mogelijkheden van parket schuren reinigen in kleur wanneer u vrijblijvend contact met ons opneemt.

Het lakken van uw parket na de reiniging

Ook na het reinigen van uw vloer gaan wij graag voor u aan de slag. Eenvoudig kunnen wij uw parket schuren en lakken, waardoor uw vloer nog meer beschermd is tegen vervuiling en kleine beschadigingen. De laklaag zorgt er namelijk voor dat het parket zelf zo min mogelijk in contact komt met de eventuele vervuiling en krasjes die kunnen ontstaan op de laklaag. Graag geven wij u advies over welke kleur u toe kunt passen als lak, zodat deze perfect past bij uw huidige interieur. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan lakkleuren. Laat uw parket weer stralen door de combinatie van reiniging en lak, aangeboden door Parket Renovatie Specialist®

Of toch een hardwax olie aanbrengen?

Wanneer parket schuren reinigen de beste en mooiste optie blijkt voor uw parketvloer, dan kunt u hiervoor dus terecht bij het team van Parket Renovatie Specialist®. u kunt ook voor een afwerking kiezen van hardwax in plaats van lak. Ook nu wordt er een laag bovenop uw parket aangebracht, alleen is deze van hardwax. Vooral wanneer u kinderen heeft, is deze afwerking ideaal. Voor de grotere vervuiling en vochtplekken is deze wax bestand. Graag adviseren wij u over de optie parket schuren en hardwax welke dus het beste bij uw thuis en mate van vloergebruik past. Schroom niet contact met ons op te nemen, wij staan graag voor u klaar!

VRAAG UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

[caldera_form id=”CF598cdce42a50d”]

 

Parket schuren reinigen
parket schuren reinigen

VAKKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

 

5 STERREN BEOORDELING IN GOOGLE

 

SCHERPE OFFERTE OP MAAT

 

BETALING NA DE OPLEVERING

 

GECERTIFICEERD PARKETTEUR

 

GARANTIE OP HET GELEVERDE WERK

 

U kunt ons ook altijd even bellen op het moment wanneer u dat uitkomt op +31 (0)70 22 11 779 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst bij u langs op locatie voor een gratis vloerinspectie. U ontvangt dan van ons een advies op maat en maken een offerte voor u.

Parket schuren reinigen is een afwerking welke vaak erg geschikt is voor uw parket. Echter zijn er ook andere soorten afwerking mogelijk. Ontdek deze ook!

Wij werken met enkel hoogwaardige merken olie, lak en hard-wax! Deze zijn te verkrijgen in ruim 50 soorten en kleuren!

BEL VOOR ADVIES